Υπηρεσίες Ταχυμεταφοράς

Η Comet Hellas είναι η εταιρεία ταχυμεταφορών που φτιάχτηκε με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των επαγγελματιών (Β2Β). Διαθέτει μεγάλο πελατολόγιο από e-shops και εμπορικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κυρίως στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Οι μεγάλες αποθήκες logistics (750τ.μ.) και ο σύγχρονος στόλος από δίκυκλα, ελαφρά φορτηγά και βαρέα οχήματα εξασφαλίζουν την απροβλημάτιστη και γρήγορη αποστολή στον τελικό προορισμό, με απόλυτη αξιοπιστία και -φυσικά- σε ανταγωνιστικές τιμές.

Υπηρεσίες Εκτελωνισμού

Η συνεργασία με τρίτες χώρες γίνεται με ταχύτητα και αξιοπιστία, δεδομένου ότι η Comet Hellas διαθέτει το δικό της εκτελωνιστικό τμήμα, στελεχωμένο με απολύτως εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον συγεκριμένο τομέα. Έτσι, η Comet Hellas αποτελεί την πρώτη επιλογή πολλών εμπορικών επιχειρήσεων τρίτων χωρών που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα, όντας ο αξιόπιστος συνεργάτης του “ενός κλικ”.

Αποστολές σε όλο τον κόσμο

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αναζήτηση αποστολής

Δείτε σε πραγματικό χρόνο τις τελευταίες πληροφορίες για την εξέλιξη της αποστολής σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε στη διάθεσή σας για άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση σε οποιοδήποτε στάδιο της αποστολής σας.

Door-to-door (D2D)

Παραδίδουμε γρήγορα και αξιόπιστα, στα χέρια του παραλήπτη, με την υπηρεσία door-to-door.

Επείγουσες παραδόσεις

Μπορούμε να παραδώσουμε οπουδήποτε στην Αττική εντός 2 ωρών από την παραλαβή του πακέτου σας.

Slide Slide Slide Slide Slide

Σύστημα μηχανογράφησης

Οι συνεργάτες μας, μέσω ειδικού προγράμματος στον υπολογιστή, μπορούν να εκτυπώνουν μόνοι τους δελτία και κωδικούς αποστολής.

JimKarvoΥπηρεσίες